Wie ben ik?

Vanaf 2005 tot 2018 was ik werkzaam bij vdk bank, dienst gebouwen.

In 2018 vond ik de tijd rijp om een stapje verder te gaan en startte als zelfstandig vastgoedmakelaar bij Immo Point DCS. Deze samenwerking met Immo Point DCS is een succes! Voor de verkoop en verhuur van uw eigendommen kan u bij mij terecht en kan u rekenen op de uitgebreide dienstverlening van het Immo Point netwerk.

Sinds de opstart van het EPC in 2009 heb ik mij bijgeschoold als energiedeskundige voor de opmaak van EPC van residentiële, kleine niet-residentiële panden en algemene delen van gebouwen. Hierbij ga ik grondig op zoek naar de aanwezige isolatie, type beglazing, rendement stookinstallatie,… zodat u de correcte energiewaarde krijgt van uw pand. Naast de opmaak van dit verslag, geef ik de eigenaar graag advies om een lagere EPC-score te behalen, zodat men energie kan besparen.

Naast mijn erkenning als vastgoedmakelaar bij het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) ben ik ook schatter-expert voor VLABEL (Vlaamse Belastingdienst), en werk daardoor ook samen met meerdere financiële instellingen voor hun kredietdossiers. U kan dan ook zeker zijn van de correcte waarde van uw vastgoed, belangrijk bij de aangifte van successierechten en/of erfbelasting.

Anja Claessens

Ik maak er een punt van dat mijn klanten een persoonlijke en professionele service krijgen. Hun tevredenheid is mijn beste publiciteit!

Anja Claessens